Godin&training

godinnentraining congressen events beatrixtheater publiek

Organiseer je een congres speciaal voor vrouwen; een secretaressedag, een netwerkdag of een
inspirerende dag voor je medewerkers?
En je bent op zoek naar iets totaal anders dan de bekende spreker met PowerPoint en Youtubefilmpjes?
Dan is onze wervelende theatrale presentatie: Talenten in de Spotlight de juiste energieboost!
De presentatie van de Vrouwelijke Archetypen (met of zonder workshop) als opmaat van de dag of als hilarische uitsmijter op het eind van het event.

Op maat

De presentatie kan op maat gemaakt worden voor iedere specifieke doelgroep. De vrouwelijke archetypen als secretaresses, als managers, consultants et cetera, inclusief herkenbare situaties uit de dagelijkse praktijk van de desbetreffende doelgroep.

Congres voor vrouwen èn mannen?

Dan worden de vrouwelijke èn de mannelijke archetypen gespeeld.
Hoe werken de invloedrijke Zeus en de ambitieuze Athena samen? En hoe staat de charmerende netwerker Hermes tegenover de bescheiden en beschouwende Hestia? En last but not least hoe verleiden Aphrodite en Dionysos het publiek?

 

Van verleiden tot ontwapenen

Hoe sta je als vrouw meer je ‘mannetje’ in lastige werksituaties? Op het toneel worden op maat gemaakte scènes tussen mannen en vrouwen gespeeld uit de werkpraktijk. Als publiek ben je in de comfortabele positie om vanuit je stoel te kiezen voor de juiste godin op het juiste moment. Zo regisseer je de acteurs in steeds weer nieuwe situaties. Kies je voor de verzorgende Demeter, de strategische Athena, de verleidelijke Aphrodite of de bevlogen Artemis? Ervaar hoe leuk het is om te spelen met de verschillende powervrouwen in jezelf!